Leidschendam – Schout van Eijklaan 113

Eigenschappen

Woonoppervlakte :
Aantal kamers : 3

*** ENGLISH BELOW ***

NIEUW! Compleet gerenoveerd en gemeubileerd 3 kamer HOEK appartement met voor- en achterbalkon, gesitueerd op de 1e verdieping van een kleinschalig gebouw met ‘gesloten portiek’ met lift. Prettig en rustig gelegen aan brede laan in “groene” woonomgeving. Aan achterzijde uitzicht over een groen park.

Het appartement is zowel aan voor- als achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich het (met een slagboom afgesloten) parkeerterrein. Op zeer korte loopafstand bevinden zich Winkelcentrum ‘Mall of the Netherlands’, openbaar vervoer (tram/bus) en een wijkwinkelcentrum. De uitvalswegen A4/A12/A13 zijn snel bereikbaar.
Deze woning is net compleet gerenoveerd en alles is nieuw. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Dit is voor deze appartementen uniek, de plattegrond is aan de moderne tijd aangepast.

Indeling;
Begane grond:
afgesloten centrale entree met videofoon installatie. Lift (of trap) naar 1de verdieping.
Entree woning, L-vormige hal met meterkast en videofoon. Deze geeft toegang tot diverse ruimtes zoals het moderne toilet.
De keuken is aan de parkzijde in de woonkamer te vinden. Deze is voorzien van diverse ( inbouw) apparatuur. Aan de achterzijde is tevens de 1e slaapkamer te vinden met toegang tot het achterbalkon.
De ruime en lichte woonkamer, de voorheen achter slaapkamer is bijgetrokken, waardoor een grote ruimte is ontstaan met de keuken.
De ruime voorslaapkamer is voorzien van inbouwkasten, hier is tevens toegang tot het voorbalkon.
Vanuit de hal is de ruime badkamer toegankelijk. Deze is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en de wasmachine opstelplaats.

Bijzonderheden:
– verzorgd appartement, voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– 2 balkons
– portiekontsluiting met 2 woningen per verdieping
– ruim en groen uitzicht aan de voor- en achterzijde
– c.v. blok verwarming met warmtemeters (individuele bemetering)

– eigen (VvE) parkeerterrein, afgesloten met slagboom
– privé berging op de begane grond
– eigen grond

*** ENGLISH TEXT ***

NEW! Completely renovated and furnished 3 room CORNER apartment with front and rear balcony, situated on the 1st floor of a small-scale building with ‘closed porch’ with elevator. Pleasant and quiet location on a wide avenue in a “green” residential area. At the rear a view over a green park.

The apartment is fitted with plastic frames with double glazing at both the front and rear. The parking lot (closed with a barrier) is located at the rear of the building. Shopping center ‘Mall of the Netherlands’, public transport (tram/bus) and a neighborhood shopping center are within a very short walking distance. The highways A4/A12/A13 are quickly accessible.
This house has just been completely renovated and everything is new. There are 2 spacious bedrooms and a spacious bathroom. This is unique for these apartments, the floor plan has been adapted to modern times.

Layout;
Ground floor:
closed central entrance with videophone installation. Elevator (or stairs) to 1st floor.
Entrance house, L-shaped hall with meter cupboard and videophone. This gives access to various areas such as the modern toilet.
The kitchen is located in the living room on the park side. This is equipped with various (built-in) equipment. The 1st bedroom can also be found at the rear with access to the rear balcony.
The spacious and bright living room, the former bedroom at the back, has been added, creating a large space with the kitchen.
The spacious front bedroom has fitted wardrobes, here is also access to the front balcony.
The spacious bathroom is accessible from the hall. This is equipped with a walk-in shower, washbasin, toilet and the washing machine position.

Particularities:
– well-kept apartment, equipped with plastic frames with double glazing
– 2 balconies
– porch access with 2 homes per floor
– spacious and green view at the front and rear
– resume. block heating with heat meters (individual metering)

– own (VvE) parking lot, closed with barrier
– private storage room on the ground floor
– own ground

Foto's

Photo


Photo 2


Photo 3


Photo 4


Photo 5


Photo 6


Photo 7


Photo 8


Photo 9


Photo 10


Photo 11


Photo 12


Photo 13


Photo 14