Leidschendam – Koekoeklaan 7

Eigenschappen

Woonoppervlakte : 270 m2
Aantal kamers : 7

*** ENGLISH TEXT BELOW ***

Een bijzondere woning??? ….gevonden!
Deze split-level woning is onder architectuur gebouwd van architect Jan Lochtenberg. De woning is gelegen aan een rustige, brede en groene laan op loopafstand van scholen, openbaar vervoer (tramhalte om de hoek), MCH Anthoniushove, sportfaciliteiten, nabij diverse uitvalswegen en natuurlijk de Mall of the Netherlands, het meest moderne en grootste winkelcentrum van Nederland. Ook loopt of fietst U zo de polder in voor een korte of lange ontspanning.,
In de woning is goed te zien hoe de architect met het licht heeft gewerkt. De indeling van de woning is speels met een royale living, eetkamer, een keuken en maar liefst vijf slaapkamers op verschillende niveaus. De kamer in het souterrain is tevens zeer geschikt als werkkamer of praktijkruimte.
De garage is naast de woning gelegen en op de eigen oprit is zeker ruimte voor meerdere auto’s. In de zonnige achtertuin op het zuidoosten is het heerlijk vertoeven, met veel privacy.

Indeling
Via de eigen oprit komt u bij de voordeur. Hierna volgt de trap naar het souterrain. Hier vindt u de garderobe, meterkast, toilet met fonteintje, ruime slaapkamer / werkkamer, c.v. aansluiting en nog de wasruimte. Er is hier veel bergruimte aanwezig en de toegang tot ruime kruipruimte
Begane grond: entree, hal met vaste trap naar souterrain, doorgang naar royale split level woonkamer en een doorgang naar de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de zonnige achtertuin. Een optie is om de keuken en de woonkamer te verbinden, een lichte verbouwing met een waanzinnig mooie en lichte ruimte tot gevolg! Een niveau hoger is de royale living met open haard en toegang tot het balkon aan de voorkant van de woning
1e Verdieping: Via de overloop is er toegang tot de ruime slaapkamers aan de achterzijde en de eerste badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en een toilet. Door het schuine dak met dito ramen is hier een mooie lichte ruimte ontstaan.

De beide slaapkamers hebben toegang tot het achterbalkon. Hier staat de airco unit waardoor eén van de slaapkamers altijd koel blijft.
Via de trap komt u aan de voorzijde bij de 2 slaapkamers aan de voorzijde. Op deze verdieping is tevens de tweede badkamer te vinden met douche, wc en wastafel.

En dan natuurlijk ook nog de garage, via de oprijlaan komt u bij deze ruime garage. Een parkeerplaats of natuurlijk een ruime bergplek of werkruimte.

Modernisering van de woning is aan de kopers, maar het karakteristieke pand en de prachtige locatie zijn dat zeker waard!

Bouwjaar: ca. 1967
Woonoppervlakte: ca. 155 m2
Perceeloppervlakte: 270 m2
Bijzonderheden:
– aanvaarding in overleg, snelle aanvaarding mogelijk
– gedeeltelijk dubbel glas

ENGLISH TEXT

A special home??? ….found it!
This split-level house was built under the architecture of architect Jan Lochtenberg. The house is located on a quiet, wide and green avenue within walking distance of schools, public transport (tram stop around the corner), MCH Anthoniushove, sports facilities, near various roads and of course the Mall of the Netherlands, the most modern and largest shopping center in the Netherlands. . You can also walk or cycle straight into the polder for a short or long relaxation.
In the house you can clearly see how the architect has worked with the light. The layout of the house is playful with a spacious living room, dining room, kitchen and no fewer than five bedrooms on different levels. The room in the basement is also very suitable as an office or practice space.
The garage is located next to the house and there is certainly room for several cars in the private driveway. You can relax in the sunny backyard on the southeast, with lots of privacy.

Layout
You reach the front door via your own driveway. This is followed by the stairs to the basement. Here you will find the wardrobe, meter cupboard, toilet with hand basin, spacious bedroom / office, c.v. connection and the laundry room. There is a lot of storage space here and access to spacious crawl space
Ground floor: entrance hall with staircase to basement, passage to spacious split level living room and a passage to the kitchen. From the kitchen there is access to the sunny backyard. One option is to connect the kitchen and the living room, a light renovation resulting in an incredibly beautiful and light space! One level higher is the spacious living room with fireplace and access to the balcony at the front of the house
1st Floor: Via the landing there is access to the spacious bedrooms at the rear and the first bathroom. This bathroom has a bath, sink and toilet. The sloping roof with ditto windows has created a beautiful light space.
Both bedrooms have access to the rear balcony. The air conditioning unit is located here, so that one of the bedrooms always remains cool.
Via the stairs you reach the 2 bedrooms at the front. The second bathroom with shower, toilet and sink can also be found on this floor.
Modernization of the house is up to the buyers, but the characteristic building and the beautiful location are definitely worth it!
Year of manufacture: approx. 1967
Living area: approx. 155 m2
Plot area: 270 m2
Particularities:
– acceptance in consultation, fast acceptance possible
– Partially double glass

Foto's

Photo


Photo 2


Photo 3


Photo 4


Photo 5


Photo 6


Photo 7


Photo 8


Photo 9


Photo 10


Photo 11


Photo 12


Photo 13


Photo 14


Photo 15


Photo 16


Photo 17


Photo 18


Photo 19


Photo 20


Photo 21


Photo 22


Photo 23


Photo 24


Photo 25


Photo 26