OVER ONS

Marco Sark

Als enthousiaste en doelgerichte makelaar ga ik tot het uiterste om de verkoop, aankoop of verhuur van jouw woning optimaal te begeleiden. Gedreven zet ik mij in voor dat doel, met jouw belang als uitgangspunt. Ik neem je zorgen uit handen en stel een marketingplan op dat bij je past.

Jouw huis goed verkopen

Door het marketingplan weet je precies hoe en wanneer ik strategisch een marketingtool inzet. Dit doe ik om jouw huis in een zo kort mogelijke tijd zo goed mogelijk te verkopen. Geen verrassingen, helderheid voorop. Gedurende het hele proces is er regelmatig contact over de voortgang.

Frans van Rijnswou

Al jarenlang ben ik werkzaam in de makelaardij, een heerlijk vak. Het mooiste ervan is mensen super gelukkig maken met de aan- of verkoop van hun huis. Om dit te realiseren ga ik iedere keer weer tot het uiterste. 

Samen het doel bereiken 

Het klantcontact met allerlei verschillende soorten mensen vind ik het leukste onderdeel van mijn werk. Ik vind het prettig om laagdrempelig en informeel met elkaar om te gaan. Maar als makelaar werk ik professioneel en hard om ons gezamenlijke doel te bereiken.

FASTGOED Makelaars

We zijn een klein kantoor, maar onze samenwerking met professionele en betrouwbare partners maakt het een groot bedrijf. Bij de verkoop of aankoop van een woning doen we alles zelf. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de champagne. Per woning bieden we een uniek marketingplan, waarin alle stappen beschreven staan. Zo weten we beide waar we aan toe zijn en dat geeft rust. We zijn uiteraard in regio Leidschendam actief en alle omringende gebieden zoals Voorburg, Westland, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Zoetermeer en Haaglanden.