OVER ONS

Marco Sark

Jouw persoonlijke Vastgoed-Virtuoos! Als makelaar ben ik niet alleen enthousiast, maar ook scherp als een arend en doelgericht als een GPS. Ik ga tot het uiterste om jou de makelaarservaring te geven die je verdient. Of het nu gaat om de verkoop, aankoop of verhuur van je woning, ik duik er volledig in, met jouw belang als mijn kompas.

Frans houdt van mensen. Ik hou van mensen. Dat maakt onze samenwerking zo fijn. Luisteren is mij op het lijf geschreven. In mijn superheld-pak grijp ik je zorgen beet en maak er korte metten mee. Hoe? Door er praktische oplossingen tegenover te zetten. En dat doe ik met een op maat gemaakt marketingplan dat bij jou past als je favoriete paar sneakers.

Het goed verkopen van jouw huis is niet alleen jouw doel, het is mijn missie. Door het uitgekiende marketingplan, weet je precies wanneer ik welke strategische zet doe, net als bij een potje schaak. Geen onverwachte wendingen, maar transparantie die helderder is dan bronwater.

Ik zorg ervoor dat jouw huis in een zo kort mogelijke tijd, voor de best mogelijke prijs verkocht wordt. En net als een goede vriend, houd ik je regelmatig op de hoogte van de voortgang. Geen radiostilte, maar open communicatie – dat is de Marco-manier!

Frans van Rijnswou

Ik ben jouw Personal Vastgoedtrainer! Met jarenlange ervaring in de makelaardij ben ik de man die je wilt bellen als het om jouw huis gaat. Maar ik ben niet zomaar een makelaar. Ik ben als die personal trainer die jou en je huis in topvorm krijgt voor de grote wedstrijd.

Voor mij zijn verkoop, aankoop of verhuur van een woning niet zomaar transacties. Het is voor jou een levensveranderende gebeurtenis en ik ga ‘all-in’ om die glimlach op je gezicht te toveren en te houden.

Net als Marco wil ik een echte band met klanten. Ik hou van diversiteit en vind het geweldig om met verschillende mensen om te gaan. Ik hou het laagdrempelig en informeel; maar maak niet de fout te denken dat dit ten koste gaat van professionaliteit. Integendeel!

Als makelaar zet ik de turbo aan: geavanceerde marktanalyses, strategische positionering, en scherpe onderhandelingen. Ik zorg ervoor dat jouw huis de aandacht krijgt die het verdient en realiseer de deal die je niet voor mogelijk hield.

Met mij aan je zijde, is het niet zomaar een huis verkopen of kopen. Het is een missie, een avontuur, en uiteindelijk een overwinning.

Frans + Marco. Niet FAST-, maar ALTIJD GOED!

Denk aan ons als een Zwitsers leger zakmes. Compact, maar wat een kracht! We zijn een klein kantoor, maar onze samenwerking met professionele en betrouwbare partners maakt het een groot bedrijf.

Van het eerste “Hallo!” tot het knallen van de champagnekurk; we doen alles zelf, met een vleugje flair. Elk huis is uniek (net als jij!), dus we creëren een op maat gemaakt marketingplan voor elke woning. Van A tot Z is alles glashelder, wat betekent dat jij achterover kunt leunen en genieten van de rit.

En waar zie je ons? Leidschendam is onze basis. maar onze slagkracht reikt verder! Voorburg, Westland, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Zoetermeer, Haaglanden. Je huis verkopen, verhuren of je droomhuis kopen in dit gebied? Maak vrijblijvend kennis. Want ons kennen betekent niks missen.